• Installatie van uw Recorder (NVR)

•

Voorbereiding

U heeft, naast de inhoud van de doos, het volgende nodig om uw Recorder aan te sluiten:

• Een display met HDMI-aansluiting
    • Een stopcontact

Vervolgens kunt u het artikel 'Toelichting aansluitingen op de Recorder' lezen om u zichzelf bekend te maken welke poort waar te vinden is.

Hardware aansluiten

Controleer of de aan/uit schakelaar op de achterzijde op uit (0) staat. Sluit de stroomadapter van de Recorder aan op de recorder en het stopcontact.

Neem de HDMI-kabel uit de doos en sluit deze aan op een (vrije) HDMI-poort op de display en de andere zijde op de Recorder. Zet de HDMI-display aan en verzeker uzelf dat deze ingesteld staat op het juiste kanaal.

Tip: indien u geen HDMI-display heeft kunt u ook gebruik maken van een display met VGA aansluiting. U kunt de VGA-display dan aansluiten op de VGA-poort van de Recorder.

Vervolgens neem u de meegeleverde muis uit de doos en sluit deze aan op de specifieke USB-poort voor de muis.

Inschakelen

U kunt nu uw Recorder voor het eerst opstarten door de aan/uit schakelaar op de achterzijde op aan (I) te zetten. U hoort een bevestigingstoon. Het systeem start nu op en u krijgt het initialisatiescherm te zien:

Tijdens het opstarten hoort u een serie snelle pieptonen gevolgd door een serie langzamere pieptonen. Dit is normaal.

U krijgt een setup wizard te zien. Op dit moment slaan we deze over door op SKIP te klikken.

De setup wizard verdwijnt en u ziet alleen de 9 vakjes met de camera icoontjes. Door met uw muis te bewegen komt het login scherm te voorschijn.

Standaard gebruikersnaam: admin
    Standaard wachtwoord: admin

Gefeliciteerd! U heeft met succes uw Recorder geïnstalleerd.

Volgende stappen