• App installeren

•

Vind de App in uw app store

Zoek in de app store welke van toepassing is voor uw device naar 'EagleEyes lite' en installeer deze op uw device.

app-store.png google-play.png

Koppel de App aan uw Recorder

Om toegang tot de Camera’s te krijgen dient uw Recorder aangesloten te zijn op het internet. Log in op uw Recorder en schakel in het submenu EaZy van het menu Network de functie EaZy Networking in. Herstart vervolgens uw Recorder.

Nadat uw Recorder opnieuw is opgestart gaat u opnieuw naar het eerder genoemde tabblad EaZy Networking. Controleer of naast de QR code EZ NETWORKING ONLINE vermeld wordt.

Open de EagleEyes lite app en klik onderaan op Add. U krijgt dan meerdere opties te zien. Selecteer QR Code en scan met uw smartphone of tablet de QR-code die op uw monitor getoond wordt.

voorbeeld van een QR-code

De QR-code wordt door de App herkent en toont u allerlei gegevens. U hoeft slechts uw gebruikersnaam en wachtwoord van de Recorder in te vullen. Optioneel kunt u de titel wijzigen naar een herkenbare naam. Nadat u op Toepassen heeft gedrukt kunt u de Recorder op uw telefoon of tablet overal ter wereld bereiken.