• Bewegingsgebied instellen

•

U kunt configureren dat de camera een melding geeft wanneer er beweging gedetecteerd wordt. Daarbij kunt u aangeven op welk deel (of meerdere delen) van het camera zicht gebruikt moet worden als bewegingswaarschuwsingszone.

→ Open het menu

→ Klik op het menu camera

→ Klik op het submenu detection

→ Zet de optie motion op on

→ Druk daarna op de knop edit

U krijgt een full screen camera feed te zien met rondom rode blokjes. De rode blokjes geven aan waar er wél beweging gedetecteerd wordt.

→ Met een linkermuisklik kunt u schakelen tussen aan en uit.

→ Wanneer u klaar bent kunt u met een rechtermuisklik de editor verlaten

→ Klik vervolgens op de knop apply (rechtsonder)