• Inloggen op uw Recorder

•

Inloggen

Om in te loggen op uw Recorder zet u de aangesloten display aan en moet u wellicht even met uw muis bewegen.

Standaard gebruikersnaam: admin
    Standaard wachtwoord: admin

Selecteer de gebruikersnaam in het selectieveld en klik op het veld waar u het wachtwoord kunt invoeren. Er verschijnt dan een toetsenbord op het scherm waarmee u het wachtwoord kunt invoeren. Nadat u klaar bent klikt up de enter toets.

Tip: Wanneer u door de applicatie gaat en terug wil naar het vorige scherm, maar kunt de knop daarvoor niet vinden, dan dient u een rechtermuisklik te doen.