• Opnames terugkijken via uw Recorder of Browser

•

Via uw Recorder

Via uw Browser

Om opnames terug te kijken via de browser op uw computer heeft u het volgende nodig:

• Een verbinding met internet
    • Internet Explorer

Ga naar uw Recorder toe en log in. In het menu Network en dan het submenu WAN ziet u het IP-adres van uw Recorder staan in de rij IP. Noteer dit adres en open op uw computer een scherm van Internet Explorer en type daarin het IP adres dat u zojuist genoteerd heeft.

U kunt vervolgens inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord welke u eerder ingesteld heeft. Daarna heeft u volledige toegang tot uw Recorder.