• Backup Configuratie

•

Wanneer u tevreden bent met de configuratie van uw Recorder is het verstandig om een backup van de configuratie te maken. Zo kunt u gemakkelijk terug naar een configuratie waarvan u weet dat deze naar uw wens was. Plaats een USB-stick in de USB-poort aan de voorzijde.

Backup maken

De volgende video toont hoe u een backup van uw configuratie kunt maken:

Backup terugzetten

De volgende video toont hoe u een backup van uw configuratie terug kunt zetten: