• EYCOM® Support Policy

• U kunt ons altijd bereiken via het Support portal of via onze Homepage. Rechtsonder vindt u een knop waar u vragen kunt stellen. Wanneer wij online zijn zullen wij u zo snel mogelijk beantwoorden. Wanneer wij niet online zijn kunt u een bericht achterlaten.

Ondernemen conform ISO14001

EYCOM® heeft bewust gekozen voor een online Help Center i.p.v. papieren handleidingen omdat dit in het digitale tijdperk waarin we leven vele malen logischer en milieuvriendelijker is.

Onze Support afdeling is constant bezig om deze up-to-date te houden en te voorzien van essentiële informatie. Mocht u bepaalde instellingen niet in ons Help Center terug kunnen vinden dan kunt u contact met ons opnemen en dan ontvangt u van ons de uitgebreide handleiding per e-mail.