• Toelichting aansluitingen op de Recorder

•

Aan de voorzijde bevinden zich twee poorten. Dit zijn beiden USB-poorten. De rechter poort is voor de muis. De linker poort is voor het maken van een backup op een USB-stick.

Aan de achterzijde zijn meerdere soorten poorten te vinden. De poorten welke met zwart gearceerd zijn van links naar rechts:

• WAN is de aansluiting op uw lokale netwerk en het internet
    • HDMI is de aansluiting voor uw HDMI monitor
    • Netwerkpoorten Camera's zijn de poorten waarop u uw Camera's aansluit
    • AAN / UIT is de positie van de aan uit schakelaar
    • DC 48V 2.5A is de poort waar de stroomvoorziening in geplaatst moet worden