• Uw Recorder bereikbaar maken via internet

• Nadat uw Recorder is aangesloten op uw netwerk volgt u de volgende stappen:

→ Open het menu

→ Klik op het submenu network

→ U ziet nu de instellingen van de WAN aansluiting waaronder het IP adres van de Recorder en de poort waarover uw Recorder bereikbaar is (standaard poort 80)

Volg de instructies in de handleiding van uw router om verkeer vanaf internet door te verwijzen naar de poort op het IP adres van de Recorder.

Op de website: https://watismijnip.nl kunt u uw externe IP-adres vinden. Nadat u uw externe IP adres heeft gevonden kunt u uw Recorder bereiken via de browser (http://<uw-externe-ip-adres>:<uw-ingestelde-externe-poortnummer>) of via de App op uw Smartphone of Tablet.

Gebruik als externe poortnummer bijvoorbeeld: 7443, 7446, 7448.